BF HYALURON Pro Beauty Fluid – marknadens absolut effektivaste anti-agingserum
Tyska BF HYALURON Pro Beauty Fluid är ett serum-koncentrat med starka anti-agingegenskaper och en patenterad aktiv hyaluroningrediens. BF HYALURON Pro Beauty Fluid minskar rynkor och gör huden mer elastisk och smidig. Serumet ökar markant den föryngrande effekten och leder till en synligt mjukare hy. Resultatet är fastare och stramare hud med färre rynkor och ett fräscht, ungdomligt utseende. Behandlingen har inga biverkningar och är bekräftad av oberoende tester.
Vätskan säkerställer optimerad fuktdepåeffekt. Den är lämplig för alla hudtyper och innehåller inga lipider, parfymer eller konserveringsmedel. Vätskan appliceras på rengjord hud (ansikte och hals) på kvällen.
Effektiviteten av BF HYALURON Pro Beauty Fluid har undersökts och bekräftats i oberoende test under överinseende av dermatologer. Appli­ceringen är dermatologiskt rekommenderad. 

Ladda ner brochyr nedan.

BF HYALURON Pro Beauty Fluid
BF HYALURON Pro Beauty Fluid

Rimita Green Ekocertifierade hudvårdsprodukter
   
Ekologiska certifierade hudvårdsprodukter framtagna och kliniskt testade i Finland som endast sålts på apotek i Finland tidigare.

Rimita Triple:
Ekologisk ansiktskräm från Rimita Green som vårdar på djupet. Innehållande inhemsk havtornsextrakt. RimitaTriple är en ekologisk och återfuktande anti-aging ansiktskräm utvecklad och kliniskt testad i Finland enligt de högsta kvalitetsstandarder och har endast sålts på apotek i Finland tidigare. I den kombinerar man på ett unikt sätt vårdande finskt havtornsbär med övriga ekologiska ingredienser. Noggrant valda högkvalitativa ingredienser kombinerat med finländskt kunnande och know-how garanterar en hög produktkvalitet. RimitaTriple vårdar din hud på ett naturligt sätt. Vi rekommenderar RimitaTriple som dag- och nattkräm..

Rimita Triple
Rimita Triple

Rimita Gold Arganolja
Den exklusiva Rimita GOLD-arganoljan är en näringsrik och vårdande olja som är kallpressad av eko-odlade argannötter. Den kan användas som dag- eller nattkräm  för ansikte, hals, och dekolletage.  Rimita GOLD vårdar också kroppens torra hud och mjukar upp hård hud och kan även reducera ärr. Den vårdar och lugnar huden efter solbad. Oljan kan användas som oljebehandling i håret och som vård för torr hårbotten.
Rimita GOLD oljan är helt utan tillsatsämen. Den är ett ekologiskt alternativ som innehåller rikligt med e-vitamin och antioxidanter som förstärker hudens elasticitet och bromsar effekter av åldrandet i huden.

Vi har en olja för herrarna också. Rimita GOLD Hombré för sin hudvård; aftershave och ansiktolja i samma flaska! Rimita GOLD Hombré är en högklassig och ekologisk arganolja med ovanligt vårdande egenskaper - faktiskt allt (en) man behöver!

Rimita Gold Arganolja
Rimita Gold Arganolja

RimitaPrima-ekotvål
Den härliga ekotvålen RimitaPrima baseras helt på organiskt odlad jungfruolivolja. Tvålen tillverkas i en kallprocess. Därmed säkerställer man att alla hudvårdande och fuktgivande ämnen som glyseriner och antioxidanter bibehålls i tvålen.  E-vitaminen som finns I olivoljan bromsar hudens åldrande. RimitaPrima-tvålen innehåller inga tillsatsämnen. 
Tvålen rekommenderas speciellt för torr eller tunn hud. Den finns som oparfymerad, med lavendel- eller eukalyptusdoft.

RimitaPrima-ekotvål
RimitaPrima-ekotvål

RimitaTriple Ansiktsvatten
RimitaTriple ansiktsvatten är ett naturligt alternativ för vård  av torr och blandad hy. Det avslutar rengöringen och återfuktar huden. Triple ansiktsvatten innehåller vårdande havtornsbär, groblad och röllika.  Det packas i praktiska 100 mls flaskor. / Förpackningen är praktisk 100 ml flaska.

RimitaTriple – Det bästa ur nordisk natur för din hud– naturligtvis!

RimitaTriple Ansiktsvatten
RimitaTriple Ansiktsvatten

Produktnyhet i Norden!

Elixirs Aromterapeutiska oljor.

En unik kombination av Aromterapeutiska oljor och Bachs blomextrakter med en modern twist av högkvalitativa terapeutiska oljor från Frankrike som är ekocertifierade.

Denna sköna produktserie baserar sig på Bachs metod där man använder extrakter som är gjorda av vilda växter enligt Bachs ursprungliga metod.

Elixirs terapeutiska oljor är packadie i bekväma 10 ml bruna glasflaskor. De är lätta att ta med i fickan eller i handväskan. Roll-on lösningen med behagliga dofter säkerställer en enkel användning och oljan påförs på huden snabbt och obemärkt.

Kontakta oss vid intresse.

Elixirs Aromterapeutiska oljor.
Elixirs Aromterapeutiska oljor.

Våra övriga produkter finner ni i vår webshop!

BONNYFACE SCANDINAVIA AB •TELEFON +46 8 400 205 65 • INFO@BONNYFACE.SE

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/bonnyfacescandinavia

Copy to clipboard