För dig som älskar skönhet och välbefinnande.

Bonny Face Scandinavia tillhandahåller skönhetsprodukter för kvinnor och män i alla åldrar. Bonny Face är ett relativt ungt företag med kunniga och erfarna medarbetare. Vi älskar skönhet, hudvård och välbefinnande.

Vi har koncentrerat oss på högkvalitativa produkter som har genomgått hårda kontroller och utvärderingar. Alla produkter är kliniskt testade och fria från konserveringsmedel. Det betyder de inte har några som helst biverkningar. Alla produkter är dessutom tillverkade i Europa.

Vår storsäljare är BF Hyaluron Pro Beauty Fluid är ett högeffektivt anti-agingserum med mycket goda egenskaper och fantastiskt resultat. I sortimentet har vi också ekologiska högklassiga produkter som arganolja, dagcremér, deo och ekologiska tvålar.

Vårt produktsortimentet utökas ständigt med högkvalitativa topprodukter men vi tar inte in vilka produkter som helst – endast de bästa är tillräckligt bra för våra kräsna kunder. Klicka på vår webshop som innehåller intressanta och noga utvalda skönhetsprodukter.
 

BONNYFACE SCANDINAVIA AB • TELEFON +46 8 400 205 65 • INFO@BONNYFACE.SE

Följ oss på Facebook: www.facebook.com/bonnyfacescandinavia

Copy to clipboard