Se på damerna på bilden ovan. Kan man tro att de är 48, 70 respektive 49 år? De använder alla regelbundet BF Hyaluron Pro Beauty Fluid.

Fakta om Hyaluronsyrans fantastiska egenskaper
 
Två huvudsakliga faktorer påverkar hudens åld­randeprocess: För det första, ju äldre hud desto långsammare hudmetabolism. Detta leder till minskad cellenergi i fibroblasterna som produ­cerar collagen och elastin. För det andra, mins­kar kroppens förmåga att producera nödvändiga näringsämnen till dessa celler. Resultatet är en minskad collagen- och elastinproduktion vilket ger hud mindre spänst och elastisitet. Vid atropi (vätskebrist) för­lorar över- och läderhuden sin spänst – tecken på rynkor och linjer visar sig.
 
Hyalu­ronproduktionen i kroppen avtar successivt efter 25 årsåldern och huden tappar sin elasticitet och tydliga linjer framträder. Ju tidigare man börjar behandlingen desto bättre resultat.
 
Vår produkt BF Hyaluron Pro Beauty Fluid innehåller en formel med 2% högkoncentrerad lågmolekylär hyaluronsyra. Högre koncentration gör ingen nytta. Hyaluronsyran kan inte emulgera och penetrera huden på djupet där den gör nytta. Hyaluronsyran klumpar sig helt enkelt.
 
Vad är hyaluronsyra?
Trots namnet är hyaluronsyra faktiskt ingen syra utan en sockermolekyl. En kroppsegen substans som finns i alla celler och cellväggar. Substansen har viktiga funktioner i kroppen på alla människor, djur och även växter. Den fuktar och smörjer huden i de djupa lagren och smörjer lederna. Hyaluron finns i glaskroppen i ögat med en koncentration på 2%. Hälften av vätskan i huden är Hyaluron.
I förhållande till sin massa binder hyaluron otroligt mycket vätska. Ett gram hyaluron kan binda 6 liter vatten vilket gör att huden har en riktigt bra depå av fuktighet. Alltså 6000 gånger sin egen vikt.
Hyaluron håller gifter och fria radikaler borta, skyddar mot UV-ljus samt underlättar transporten mellan cellerna.
 
Hur påverkar collagen huden?
Collagen är kroppens allra vanligaste protein. Detta strukturprotein är en avgörande komponent i bindvävnaden och huden. Collagenfibrer har enorm dragstyrka och är knappt elastiska alls.
Collagen stärker strukturen i din hud och bind­vävnad.
 
Hur påverkas du av elastin?
Elastin är en komponent i intercellulärsubstansen (alltså den substans som finns mellan kroppens celler). Den påverkar hudens skick och underhåll. Till skillnad från collagen är elastin elastiskt och töjbart. Elastin är vanligt förekommande i huden och gör den elastisk.
Klicka på bilden för att beställa BF Hyaluron Pro Beauty.
Endast 595 kr

Kontakta oss gärna per mejl om ni önskar information om närmaste återförsäljare eller om ni själv anser er vara en återförsäljare som vill jobba med oss!

BONNYFACE SCANDINAVIA AB • TELEFON +46 8 400 205 65 • INFO@BONNYFACE.SE
Följ oss på Facebook: www.facebook.com/bonnyfacescandinavia
Copy to clipboard